Ouder & Kindyoga

Bij The Yoga Church Amstelveen bieden wij de volgende lessen Ouder & Kindyoga
KSW_foto_Mama en Babyyoga.jpg
KSW_foto_Ouder en Peuteryoga.jpg
KSW_foto1.jpg

Even een momentje samen genieten. Kies voor postnatale yoga voor na de bevalling, Peuteryoga samen met papa of mama en Kleuteryoga voor echte ontdekkers. Als je een les of meerdere lessen wil boeken klik dan hier

 

Mama & Babyyoga

Even een momentje samen genieten, ontspannen en spelen. Terwijl je plezier maak met je kleintje werken we samen aan het herstel van het lichaam en ondersteunen de ontwikkeling van je kindje door middel van contact, babymassage en postnatale yoga.


Wanneer: woensdag 9:00 – 9:45 uur
Wie: baby’s 3 mnd tot 1 jaar

Ouder & Peuteryoga

Beweging, ritme, liedjes en ontspanning staan centraal in deze speelse yogales met papa of mama. Samen yoga werkt verbindend en versterkt het contact met je kindje. Ouder en kind yoga is een mooie manier om je dreumes of peuter spelenderwijs vertrouwd te laten raken met het verkennen en respecteren van grenzen.


Wanneer: vrijdag 9:00 – 9:45 uur
Wie: Dreumes 1 – 2 jaar en Peuters 2 – 3 jaar

Kleuteryoga

Verbeelding, samen spel, concentratie en ontspanning. Kleuteryoga brengt de innerlijke wereld tot leven en stimuleert de fantasie en creativiteit. Samen springen we in het verhaal en ontdekken de wereld om ons heen.


Wanneer: woensdag 14:00 – 14:45 uur
Wie: Kleuters 4 – 6 jaar

Je kunt Ouder & Kindyoga volgen met 2 verschillende pakketten: 5 lessen voor €70 en 10 lessen €135. Voor een losse les Ouder & Kindyoga betaal je 15€. Meteen boeken? Klik dan hier.

Graag een andere tijd of dag? Mail naar indra@kindercoachingspelendwijs.nl De Ouder & Kind Yoga wordt aangeboden in samenwerking met Kindercoaching Spelend Wijs. Voor meer informatie bezoek de website.

 

We hopen jou en je kindje snel te mogen verwelkomen bij The Yoga Church!

KSW-logo-2.jpg