Klassen & Yogastijlen

Vinyasa

Een medium tot snelle flow yoga les waarin we verbinding zoeken tussen houdingen en adem. Deze les biedt een goede workout en is geschikt voor alle levels. Na de inspanning volgt de ontspanning met een relaxte savasana. 

Yin

In Yin lessen zijn een mix tussen houdingen en meditatie. We houden we de houdingen gedurende 3 tot 5 minuten vast. De perfecte manier om te ontspannen en je aandacht naar binnen te richten. Deze les biedt naast een mobiliteitstraining ook een goede oefening in concentratie en focus.

Hatha

Bij The Yoga Church geven we les in de Sivananda Hatha traditie. Focus ligt op de houdingen, adem, ontspanning en meditatie. Een typische Hatha klas opend with ademhalingsoefeningen en zonnengroeten en wordt gevolgd door houdingen die alle spiergroepen ten goede komen. De Hatha lessen worden verzorgd door Vinith Robinson.

Slow Flow

Gebaseerd op Vinyasa, maar met een lager tempo. Deze klas is zeer geschikt voor studenten die zowel een flow yoga klas als de meditatieve kant van yoga willen opzoeken. 

Yoga Nidra

Yoga Nidra betekent slaap van de yogi. In deze puur meditatieve les bewegen we ons in de ruimte tussen slapen en waken. Geweldig voor ontspanning en het verwerken van alle prikkels die we dagelijks binnen krijgen. Als je pure ontspanning zoekt is dit de les die je wil volgen! 

Ground Control Pilates

Bij The Yoga Church kun je lessen volgen in Ground Control Pilates. Dit is een klassieke en veilige vorm van Pilates. Het gaat bij deze lessen niet om het sixpack, maar om het bewustzijn van je stabiliteit, controle en de manier waarop je eigen lichaam beweegt. We eindigen deze les met een goede stretch zodat je compleet herboren de studio verlaat.

Rug & Schouderyoga

The Yoga Church en Fysiotherapie Medisch Centrum Randwijck hebben hun deskundigheid en ervaring gebundeld met als resultaat een speciale klas voor mensen met lage/middenrug- en schouderklachten. In deze klas wisselen we yoga oefeningen af met relaxte pilates waarbij een aantal specifieke spiergroepen worden getraind. Deze klas is speciaal samengesteld om wervelkolom- en schouderklachten te verminderen en/of zoveel mogelijk te voorkomen. En, natuurlijk ontbreekt ook een stukje ontspanning niet. Heb je last van langdurige wervelkolom- en schouderklachten of ben je herstellende van een hernia?  Wil je lage wervelkolom- en/of schouderklachten voorkomen? Dan is dit jouw klas!

 

Zwangerschapsyoga 

Speciaal voor zwangere dames biedt The Yoga Church Zwangerschapsyoga. Een fijn moment om stil te staan bij dit nieuwe leven en je voor te bereiden op je bevalling.  De lessen worden op maandag, woensdag en vrijdag ochtend aangeboden door Indra de Bree - van der Meer van Kindercoaching Spelend Wijs. Naast zwangerschapsyoga geeft Indra ook postnatale yoga voor na de bevalling samen met je baby.

Ouder & Kindyoga

Deze lessen worden op woensdag en vrijdag aangeboden door Indra de Bree - van der Meer van Kindercoaching Spelend Wijs. 

Indra geeft verschillende lessen ouder en kind yoga. Postnatale yoga voor na de bevalling, Peuteryoga samen met papa of mama en Kleuteryoga voor echte ontdekkers. Voor meer informatie zie Zwangerschaps, Ouder & Kindyoga en de website van Kindercoaching Spelend Wijs

Personal Training

Als je specifieke behoeften of wensen hebt dan ga ik daar met plezier samen mee aan de slag. We maken een les of programma ingesteld op wat jij nodig hebt. Personal training kan 1 op 1 gevolgd worden, maar als je het gezellig vindt om het samen te doen is het ook geschikt voor 2 studenten. Mail voor een afspraak naar pt@theyogachurch.com

Hieronder zie je het lesrooster voor 2021. Het kan soms gebeuren dat lestijden wijzigen. Check hiervoor het rooster van deze week.