© 2023 by The Yoga Church Amstelveen.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Lessen

Bij The Yoga Church Amstelveen bieden wij de volgende reguliere lessen

Vinyasa

Een klassieke medium tot snelle yoga les waarin we elke beweging verbinden met de adem. Zeer geschikt voor studenten die een goede workout wensen. Na de inspanning volgt de ontspanning met een relaxte savasana. 

Slow Flow

Gebaseerd op Vinyasa, maar met een lager tempo. In deze les leggen we meer focus op de ademhaling en besteden we meer tijd aan het bewustzijn van onze energie. Deze klas is zeer geschikt voor studenten die zowel een workout als de meditatieve kant van yoga zoeken. 

Pilates

Bij The Yoga Church kun je lessen volgen in Ground Control Pilates. Dit is een klassieke en zeer veilige vorm van Pilates. Het gaat bij deze lessen niet om het sixpack, maar om het bewustzijn van je stabiliteit, controle en de manier waarop je eigen lichaam beweegt. We eindigen deze les met een goede stretch zodat je compleet herboren de studio verlaat.

 

Yin

Klassieke Yin lessen waarin we gedurende 3 tot 5 minuten in de asana blijven. De perfecte manier om te ontspannen en je aandacht naar binnen te richten. Deze les is naast een goede mobiliteitstraining ook een goede oefening in concentratie en focus.

Yoga Nidra

Yoga Nidra betekent slaap van de yogi. In deze puur meditatieve les bewegen we ons in de ruimte tussen slapen en waken. Geweldig voor ontspanning en het verwerken van alle prikkels die we dagelijks binnen krijgen. Als je pure ontspanning zoekt is dit de les die je wil volgen! 

Personal training

Als je specifieke behoeften of wensen hebt dan ga ik daar met plezier samen mee aan de slag. We maken een les of programma compleet ingesteld op wat jij nodig hebt. Personal training kan 1 op 1 gevolgd worden, maar als je het gezellig vindt om het samen te doen is het ook geschikt voor 2 studenten. Personal training kan niet online geboekt worden. Mail voor een afspraak naar personaltraining@theyogachurch.nl.

Het vaste rooster ziet er als volgt uit. Incidenteel kunnen er wijzigingen plaatsvinden op de starttijden of extra lessen beschikbaar zijn. Check ook altijd het rooster van deze week.