Over The Yoga Church Amstelveen

 

 

Welkom bij The Yoga Church Amstelveen. Mijn naam is Nathalie, ik ben de eigenaar van deze prachtige studio. Na een carrière van 17 jaar in de financiële sector heb ik in 2019 de keuze gemaakt om mijn eigen yogastudio te openen. Lesgeven en leren in yoga zijn voor mij altijd een geweldig tegenwicht geweest aan de eisen die onze maatschappij aan ons stelt.

Op 6 januari 2020 heb ik met veel trots en plezier de deuren van The Yoga Church Amstelveen in "Medisch Centrum het Oude Dorp" in het oude centrum van Amstelveen geopend. 

 

Bij The Yoga Church kun je lessen volgen in Vinyasa, slow flow, Yin, Nidra and Pilates. Door de Corona maatregelen is de maximale grootte van klassen van 6 naar 4 studenten gegaan.  Door deze kleinschaligheid kan ik les geven zoals het ik liefst doe, namelijk met het geven van maximale individuele aandacht en ervoor zorgen dat je op een veilige manier het meeste uit je les haalt.

Mijn missie is dan ook om dit gevoel met mijn klanten te delen. Dat gaat voor mij verder dan alleen yogales geven. Ik vind het ook super belangrijk dat je je welkom en goed verzorgd voelt in mijn studio, zodat de tijd die je in jezelf investeert op en top "me-time" is. Bij een bezoek aan The Yoga Church Amstelveen ben je niet alleen een leerling, maar ook mijn gast. De studio is gevestigd op een prachtige serene locatie en we gebruiken alleen de beste materialen. Ik beloof je dat ik mijn uiterste best zal doen om ervoor te zorgen dat je de studio verlaat met een relaxed en goed verzorgd gevoel. 

Ik heb mijn RYT 200 Vinyasa docentencertificering behaald bij Yagoy (Amsterdam) en mijn RYT 500 Vinyasa certifcering bij My Vinyasa Practice in Austin, Texas (VS). Mijn Yin opleiding heb ik afgerond bij Yogaschool Noord in Amsterdam. Daarnaast heb ik een Ground Control Pilates lesbevoegheid behaald bij The Pilates Company alsmede een yoga Nidra certificering van Raja Yoga Opleiding.

 

Afhankelijk van de groep zijn de lessen in het Nederlands of Engels of een combinatie hiervan.

 

Ik nodig je van harte uit om een kijkje te komen nemen bij The Yoga Church Amstelveen. Dompel jezelf onder in een yoga of pilates klas in een prachtige serene omgeving waar je met alle gastvrijheid wordt ontvangen. 

Namaste

Nathalie

Ingangsdeur TYCA.png
Entree TYCA.png
TYCA lege ruimte.png
ClassPass-CPpartner-black.png
KSW-logo-2.jpg

Partners of The Yoga Church Amstelveen

Ingang Medisch Centrum het Oude Dorp

Ingang The Yoga Church Amstelveen: trap op, linker deur.

De Yogastudio